Packa pappas kappsäck

Ja då har sirpalisa & rock ollis vare här & kika på Grey´s. Vi fika familjerutor med keso & rödlök, kex med pepparotost & te.. Jag åt för 2 personer som vanligt! Hellre fet än hungrig!
Imorgon åker jag & moderjord till tjockholm. Jag ska shoppa!! Åh de bara dunka till i trosbotten när ja skriver ordet! Shoppa! Köp köp köp! Ska lägga ut lite bilder när ja kommer hem.. om ja kommer hem! Ooh vilken cliffhanger...

Om en elektriker kopplar fel.. är han dyselektriker då? HAHA

heejrååå.

Idoler

Alltså Filip & Fredrik har inte lyckats imponera så mycke på mig tidigare. Har mest tyckte att dom vare störande faktiskt. Till nu! Dom va underbar i kvällens Boston Tea Party . Jag höll på att skratta i byxorna alltså! Nu känner ja igen mig i de här grabbarna! Särskilt Fredrik, jag var exakt lika skitjobbig som han på fyllan igår!
Full på jobbet! Tack f&f. Inspirerande... ja ska prova de på worket imorn!
Ställer klockan 15 minuter tidigare så ja hinner få i mej en 75:a till frukost


Karaktär som ett tyskt hamnluder

Vet du varför gud uppfann fittsvamp?

.. för att tjejer åxå ska få känna på hur de är att leva med en irriterande jävla fitta!

Söndag & skål då!

Sirpa!

Grattis min älskade vän! :)


jag saknar...

     

Ha det näran , som kerstin skulle sagt



Smörgåstårta! Hallongrottor! Tack för alla fina presenter! Buffy tänkte till ordentligt & gav mig det ja verkligen önskade mej innerst inne.

Kaka!

Allt med Volbeat är fan bra!

Hejdå

måndag

Milton Lander på Ikea. Det är en jävla upplevelse ska jag be att få tala om! For å slet i allt. Rev ner saker. Blängde på folk. Börja nästan slåss. å herregud. låste ut oss, fick ringa nummerupplysningen & be dom kolla upp ett nummer till någon granne.Efter många om & men så äger jag nu en matsalsmöbel. jag kan ha mitt eget födelsedagsfika hemma i min egen lägenhet i år. Tänk 3,5 år i den här lägenheten utan en tillstymmelse till stol.

Farsdagsblomma



Skål mina vänner.
Äntligen söndag så man får bli lite full

sms vilken fråga som helst till 118100

Vem är Emma Lander i sundsvall?

Svar: 118100 tror att Emma Lander är en charmig och snäll tjej. Vi tror även att hon gillar att äta myror och vill åka till mörkaste peru för en rik kaffe-upplevelse.

jötebårrj

ni kan läsa om mitt liv här

RSS 2.0