Little bit

Kan inte jag få henne? Jag skulle behöva nån bra som sjunger för mig på morgonen ist för väckarklockan.
Visseligen har jag ju en bra tjej nu som får en på gott humör! Skönt med lite sällskap i den här tändsticksasken till lägenhet. Välkommen hem Lillemor!

Prupp

Sitter och yrar runt som vanligt i musikvärlden. Så kom jag på att kolla upp The Spitts som pryder mina favoritmössa. Det är en klisterlapp som någon klistra dit på arvikafestivalen -99(?) Jag kommer ihåg att man sprang runt med den där mössan med kllisterlapp och rätt som det var så skrek en kille till och pekade på mig, gjorde tummen upp och sa att det var hans band. Såg några minuter på konserten säkert också men de minns ja inte Lyssna?

hela jag är en semla

Har man vare på semelkalas hos hanna & jonas, en väldigt fin tillställning! Tröck 3 semlor..  även på jobbe bjussades de på  en semla.. matematiken kan ni ju själva.

Nu har ja gjort sushi till lunch imorn, blev även några stumpar över tills nu. 
Och som vanligt när jag ska äta nånting så visas ju alltid inälvor eller dylikt på tvn. Krigsfilmer där armar & ben slits av. Hoho! American funniest home videos är ju en hit! Alltid är nå jävla unge som snorar ner sig totalt och torkar av sig på brorsans smörgås. Elle nåt ja hörde på P3.. En unge som lekte med toaborsten i badrummet och mamma kollar precis dit när barnet tar upp & sveper allt i toaborsthållaren.
Jag är lite känslig för sånt just när man äter..
En gång när vi fikade på jobbet under natten så visade dom en kille i öknen på discovery. Han grävde ur en död kamel och kröp in & sov i han! ... skrik-spya.. det har man ju praktisera några gånger nu!

Lyckelig


men pulkfeeeest





Simon Norrsveden I love you


Käre Granne

Käre käre granne...
Tack för ännu ett trevligt uppvaknande kl 08.00 på morgonen svensk tid!

I 3,5 års tid har jag nu hållit min 1a på 24 kvm trogen medans mina vänner har flyttat kors & tvärs över landet. Och i 3,5 års tid nu har jag även lyssnat till ett evigt jävla borrande, hamrande, skruvande, bankande oväsen från väggen brevid! Vad fan bygger du? Du bor på 24 kvm du med! Så här lång tid kan det inte ta att renovera Ge upp!!?? För om du inte blir färdig nån gång snart kommer du driva emma lander till vansinne och det kommer inte bli vackert!

Som grädde på moset så finns det en sladd till min tv som störs av ditt jävla skramlande varje gång och alla kanaler försvinner.

Nu ska ja dricka te på stan!

Jaha

då har man köpt nya träningsskor då.. eftersom min väska har gått och gömt sig. nu fattas bara vattenflaska och kläder!


Hår

Idag har jag varit hos frissan. Bokade tiden online, ett tips från en kompis. Det kommer in en man och sätter sig ner o väntar. Frisörskan va trevlig & så men blir stressad. Och påstår då att jag har för mycket barr på huve så ja blev förbjuden å boka online fler gånger, utan ja måste ringa å boka och varna om mycke svall.

Hon säger då till gubben:
"Ursäkta att du får vänta men människan har ju hår för 3 personer!"

Alltid min tur.

Har varit hos Linda i timrå också. När jag skulle köpa semlor på ica andersson ,halka ja naturligtvis utanför. En gubbe skrek "Haha det där gjorde ont va!"

Ja de gjorde de.

Nu ska ja göra makaronilåda!

efterlysning

en svart väska med träningsskor och en vattenflaska men egos logga. kan inte fatta vart den har tatt vägen. kommer inte ens ihåg när ja hade den sist. typsikt!

;)

En dag på stan med Hanna! Mycket välbehövligt. Sushi och en semla. Satt som ett smäck. Planer på utgång imorn. Allt som flyter går ner!

Det här är en bra låt.

Hej hopp pille snopp


Beyonce - Halo (New)
Uploaded by Le-Tour-2Lor

The best of you


Foo Fighters - Best of you
Uploaded by cumshot53

Ja bevare mig!


RSS 2.0